Umanitar

# eductie # cursuri online # tablete

Parteneriat pentru accesul la educatie! 160 de tablete pentru cursuri online

Pentru a facilita accesul la educatie in timpul pandemiei de coronavirus, cand cursurile se tin si online, ELIT ofera 160 de tablete Facultatii de Stiinte Economice din Alba Iulia.

 

In contextul desfasurarii invatamantului online, Compania ELIT isi aduce contributia la formarea studentilor economisti. Conducerea companiei a semnat un contract de sponsorizare cu Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia prin care ofera 160 de tablete menite sa faciliteze accesul viitorilor studenti la cele mai noi metode de invatare online.

Facultatea de Stiinte Economice va oferi aceste tablete viitorilor studenti economisti dupa confirmarea locului la una din specializarile: Administrarea Afacerilor; Contabilitate; Economia Comertului, Turismului si Serviciilor; Finante; Marketing. In acest fel, studentii economisti din anul I 2020-2021 vor avea, toti, posibilitatea de a participa la cursuri, chiar si atunci cand acestea se vor desfasura in mediul online.

“Facultatea de Stiinte Economice din cadrul UAB mentine permanent contactul cu mediul de afaceri albaiulian, si nu numai, pentru a le putea asigura studentilor nu doar o formare teoretica, ci si una practica ancorata in realitatea economica actuala, precum si o tranzitie lina de la scoala la viata activa. Parteneriatul cu mediul de afaceri vine sa completeze plus valoarea adusa studentilor nostri si sa sustina invatamantul economic albaiulian chiar si atunci cand acesta se desfasoara in mediul online. Distantarea sociala nu ne-a indepartat de studentii si partenerii nostri, ci din contra, ne-a apropiat si mai tare, iar acest contract este dovada certa a acestui fapt. Suntem si vom ramane alaturi de studentii si partenerii nostri, indiferent de context!”, a declarat Decanul Facultatii de Stiinte Economice, Conf.univ.dr. Topor Dan.

Compania ELIT este partener constant al Facultatii de Stiinte Economice, contribuind la dezvoltarea educatiei universitare in domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente si manifestari stiintifice adresate cadrelor didactice, cercetatorilor sau studentilor Facultatii. O alta directie de sustinere a mediului universitar economic o reprezinta facilitarea insertiei tinerilor pe piata muncii prin oferirea permanenta de locuri pentru desfasurarea stagiilor de practica, iar ulterior locuri de munca.

“Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost, este si va ramane pentru noi un partener important la nivelul comunitatii albaiuliene. Facultatea de Stiinte Economice din Alba Iulia este principalul nostru partener atunci cand vine vorba de recrutare de forta de munca inalt calificata, motiv pentru care consideram ca implicarea noastra in formarea viitorilor economisti este imperios necesara! Consideram ca plus valoarea intr-o comunitate nu poate fi obtinuta fara implicarea noastra, a mediului de afaceri! Noi avem nevoie de oameni bine pregatiti motiv pentru care incercam sa fim permanent alaturi de mediul universitar si sa sprijinim procesul educational de calitate! Studentii de azi sunt angajatii de maine, iar noi dorim sa contribuim la formarea acestora!” a declarat Voicu Vuscan, Administrator ELIT.

Pentru mai multe informatii cu privire la procesul de admitere la specializarile din cadrul Facultatii de Stiinte Economice, va rugam sa accesati urmatorul link: http://admitere.uab.ro/ sau sa accesati pagina de Facebook a Facultatii: https://www.facebook.com/economiceuab/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea