Umanitar

#bebelus malformatie #Paula Michiu #campanie umanitara

La doar doua luni, Paula are nevoie de o reconstructie a guritei. CUm ii putem reda zambetul!

Paula Michiu, un bebelus de doar doua luni, s-a nascut cu o malformatie la gurita si este nevoita sa manance prin gavaj, sub atenta supraveghere a asistentilor medicali. Pentru a fi un copil normal, fetita trebuie sa fie supusa la 4 interventii chirurgicale pentru reconstructia guritei si a palatului, operatii care costa în total 6.000 de Euro.

Din cauza varstei mult prea fragede si a tipologiei malformatiei, Paula a fost plimbata prin foarte multe spitale, medicii recomandandu-i într-un final sa se transfere în strainatate, însa costurile interventiilor erau cu mult peste posibilitatile familiei.

La recomandarea Asociatiei “Salveaza o inima”, fetita va fi operata la Timisoara, la Centrul de Excelenta pentru Chirurgia Malformatiilor Fetei din Europa Centrala si de Est. În trecut, domnul doctor Emil Urtila a operat cu succes mai multi copii pentru care organizatia a initiat campanii de strangeri de fonduri.

“Este un sentiment dureros sa stii ca la o varsta atat de mica, un copil este nevoit sa faca fata unor obstacole atat de mari. Dincolo de aparente, Paula este un copil vesel, jucaus si dornic sa cunoasca lumea. La ora actuala, pe langa aspectul estetic, fetita nu poate manca normal, ci este hranita prin gavaj de catre asistentele medicale”, declara Gabriela Ceobanu, psihologul Asociatiei “Salveaza o inima”.

Cum îi putem reda zambetul Paulei?

Si tu îi poti reda zambetul Paulei, trimitand un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Paula” sau donand online (prin card sau Paypal) pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/paula-michiu/ . Donatii pot fi facute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociatiei “Salveaza o inima”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea