Umanitar

#mos craciun pentru o zi #donatii copii #campanie umanitara #mos craciun

"Fii Mos Craciun Pentru o zi!" - Campanie de donatii pentru copiii la care Mos Craciun nu ajunge

 

In cele 6 editii anterioare, campania "Fii Mos Craciun Pentru o zi!" a reusit sa bucure peste 1.400 de copii cu daruri, dandu-le astfel sansa de a petrece un Craciun mai fericit. Anul acesta, Asociatia Create Yourself organizeaza cea de-a saptea editie a proiectului care isi propune, in fiecare an, sa stranga donatii pentru copiii din medii defavorizate, la care altfel Mos Craciun nu ar ajunge.

Scopul editiei din acest an este de a aduce lumina si zambete pe fetele a 400 de copii din judetul Vaslui, din comunele Bogdanita, Gherghesti, Vinderei si Malusteni, acelor oameni mici care inca copilaresc, nebagand de seama ca saracia nu este un dat si nici faptul ca maidanul lor se numara printre cele mai izolate zone din Europa.

Cei care isi doresc sa fie Mos Craciun pentru o zi si sa aduca magia in sufletele acestora, sunt incurajati sa ofere donatii care pot consta in haine si incaltaminte aflate intr-o stare buna, jucarii, rechizite, carti, alimente neperisabile, dulciuri si produse igienico-sanitare sau donatii in bani  pentru sustinerea campaniei in contul deschis pe numele: Asociatia Create Yourself, RO33 BACX 0000 0019 6618 4000. Toate donatiile vor fi colectate in perioada 17 - 22 decembrie 2020 la adresa Strada Academiei nr. 15, sector 1, Bucuresti, in intervalul orar 10:00 – 18:00. Pentru a fi siguri ca fiecare dar ajunge la cel caruia i se potriveste, acestea pot fi insotite de un bilet cu natura donatiei (ex: haine, rechizite, alimente, etc.), varsta careia ii sunt destinate, masurile si daca sunt destinate fetitelor sau baietilor.

Mos Craciun pentru o zi pot fi cei care vor sa ofere ajutor la sortarea, pregatirea si distribuirea darurilor sau la promovarea campaniei. Cei interesati sa ofere o parte din timpul lor in dar sunt invitati sa devina voluntari prin completarea formularului de implicare de pe site-ul campaniei. La finalul perioadei de strangere a donatiilor, voluntarii vor pregati pachete pentru cei 400 de copii si le vor urca in sania Mosului pe 23 decembrie, cand vor porni spre satele din judetul Vaslui.

Mai multe informatii poti gasi pe website-ul campaniei: www.fiimoscraciunpentruozi.ro, dar si pe Facebook sau pe pagina de Eveniment

Campania Fii Mos Craciun Pentru o Zi este o initiativa civica organizata si sustinuta cu sprijinul logistic al Asociatiei Create Yourself. 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea