Umanitar

#Patrick Garabajiu cancer #Patrick Garabajiu #campanie umanitara

Drama lui Patrick Garabajiu, bolnav de cancer la 11 ani. Cum il poti ajuta sa traiasca

 Il cheama Patrick Garabajiu, are 11 ani, este in clasa a IV-a si este foarte iubit de parinti si de sora mai mare. Face sport zilnic, are rezultate foarte bune la invatatura si isi doreste ca intr-o buna zi sa devina arhitect si sa proiecteze cladiri care vor ramane in istorie.

Din pacate, inceputul anului 2017 a adus o veste groaznica pentru baiat: Patrick a fost diagnosticat cu LEUCEMIE. De atunci, parintii si sora plang fara incetare, iar el nu intelege de ce toata lumea este trista in jurul lui.

In data de 11 ianuarie, au ajuns in Istanbul, iar Patrick se bucura crezand ca merge in vacanta. A fost prima data cand zbura cu avionul, avea emotii mari, credea ca o sa vada marea, insa drumul lor s-a oprit direct la Spitalul Medical Park. Nu stia ce se intampla, nu intelegea limba si toate persoanele dragi lui plangeau de zor. Pe holul spitalului, a vazut o imagine de cosmar: multe mamici care isi tineau pruncii in brate si zbierau de durere. Nu intelegea ce se intampla cu el, credea ca are doar un vis urat, iar cand o sa se trezeasca, totul o sa revina la normal.

Din patul de spital, vedea marea si avioanele cum vin si pleaca, iar de cateva ori pe zi era vizitat de un doctor foarte amabil si grijuliu, care ii spunea mereu ca totul o sa fie bine si ca are o familie care il iubeste enorm. Chiar daca leucemia i-a afectat deja 90% din organism, sunt sanse sa traiasca daca urmeaza, cateva luni, sedinte de chimioterapie, urmate probabil de un transplant de celule stem. Costurile totale depasesc cu mult posibilitatile familiei: 127.000 de dolari.

Cum il putem ajuta pe Patrick?

Cine vrea sa contribuie la salvarea lui Patrick, poate dona 2 Euro prin transmiterea unui simplu SMS la 8832, cu textul “PATRICK”. Fiecare mesaj trimis inseamna o sansa in plus pentru sanatatea si viitorul baiatului. De asemenea, donatiile pot fi facute si online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/patrick-garabajiu/, prin transfer bancar, in conturile Asociatiei “Salveaza o inima”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea