Umanitar

#eradicare foamete #foamete #donatii

Donatii de doua milioane de dolari pentru combaterea foametei la nivel global

Herbalife Nutrition a lansat initiativa “Nutrition for Zero Hunger” si a oferit doua milioane de dolati pentru a ajuta la combaterea foametei la nivel global. Compania a anuntat cu aceasta ocazie parteneriatul cu Feed the Children, un campion global pentru eradicarea in randul copiilor.

Astfel Herbalife se angajeaza sa ofere suma de doua milioane de dolari pentru a ajuta la eradicarea foametei mondiale si pentru a se asigura ca oamenii au acces la o nutritie adecvata in contextul cresterii obezitatii la nivel global. Initiativa, cu asistenta partenerilor non-profit, se va concentra pe asigurarea accesului la alimente sanatoase, imbunatatirea educatiei nutritionale, identificarea resurselor alimentare durabile si cresterea gradului de constientizare a crizei globale.

Odata cu lansarea initiativei, compania si-a anuntat parteneriatul cu Feed the Children, o organizatie non-profit care doreste sa invinga foametea in randul copiilor la nivel global. Feed the Children a desemnat luna septembrie drept luna in care infrangem Foametea (Defeat Hunger Month) si ca partener principal Nutrition for Zero Hunger (Nutritie pentru Zero foamete), Herbalife Nutrition ii va sustine programele pentru a ajuta la eradicarea foametei din intreaga lume.

"Initiativa Nutrition for Zero Hunger (Nutriţie pentru Zero foamete) abordeaza probleme cheie de pandemie, iar impreuna cu partenerii nostri, precum Feed the Children, speram sa construim o lume in care fiecare persoana sa aiba acces la alimente si nutritie de calitate", a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs.

Ca lider in nutritia globala, Herbalife Nutrition a fost fondata, in urma cu aproape 40 de ani, avand la baza importanta si valoarea unei alimentatii adecvate, oferind o sursa de hrana nutritiva de incredere printr-o retea de distribuitori independenti, catre clienti din intreaga lume.

„Feed the Children este mandru sa aiba ca si partener Herbalife Nutrition pentru a aborda importanta problema a foametei in randul copiilor”, a declarat Travis Arnold, Presedinte si CEO Feed the Children. „Nu putem rezolva singuri problema. Stim ca atunci cand ne unim eforturile, vom avea un impact mai mare asupra familiilor din intreaga lume care au cea mai mare nevoie de noi.”

Feed the Children este o organizatie care se dedica sprijinirii familiilor si comunitatilor prin furnizarea de asistenta alimentara si resurse pentru a sprijini un trai de familie stabil atat in Statele Unite, cat si la nivel international in 10 tari. in 2018, Feed the Children a distribuit peste 40 milioane de kilograme de produse alimentare si lucruri de prima necesitate, colaborand cu partenerii din comunitati pentru a sprijini 6,5 milioane de oameni la nivel global.

Pe langa sprijinirea parteneriatelor strategice, Nutrition for Zero Hunger (Nutritie pentru Zero Foamete) se aliniaza la Obiectivul 2 de Dezvoltare Durabila al Organizatiei Natiunilor Unite, care solicita actiuni indraznete pentru a eradica foametea sub toate formele sale pana in 2030, precum si solutii pentru a obtine securitate alimentara si a imbunatati nutritia la nivel global. Prin oferirea celor 2 milioane de dolari, Herbalife Nutrition va:

  • Deveni partener cu organizatiile care abordeaza teme precum foamete, securitatea alimentara si malnutritia
  • Oferi donatii de alimente si produse nutritive pentru persoanele vulnerabile
  • Furniza resurse pentru a sprijini educatia nutritionala
  • Implica si educa comunitatile la nivel global prin campanii integrate

Hoffman a adaugat: „Am vazut cum alimentatia sanatoasa are impact asupra vietii oamenilor si ne-am angajat sa sprijinim aceasta nevoie critica pentru populatiile vulnerabile din intreaga lume.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea