Umanitar

#vitiligo #vindecare #lupus #psoriazis #leac #boli #tratament

CAMPANIE UMANITARA: 50 de copii vor primi gratuit ceaiuri care vindeca bolile Psoriazis, Vitiligo si Lupus

Exista leac pentru bolile considerate incurabile! Marin Giurea a descoperit tratamentul pentru trei afectiuni grave: Psoriazis, Vitiligo si Lupus si acum il ofera gratuit! 50 de copii vor beneficia de leacurile naturale, din plante, concepute de specialistul roman!

Psoriazis, Vitiligo si Lupus sunt boli carora medicina clasica nu le-a gasit un leac. Marin Giurea, omul care a petrecut peste 40 de ani in laborator studiind plante medicinalte, a reusit insa sa gaseasca un tratament 100% natural pentru aceste afectiuni. Iar acum a decis sa il ofere in mod gratuit mai multor copii.

“Am aflat de situatia neplacuta in care se afla mai multi copii, care sunt marginalizati, respinsi sau care sunt tinta glumelor proaste ale colegilor de scoala din cauza faptului ca sufera de Psoriazis, Vitiligo sau Lupus, boli autoimune care nu te fac tocmai placut. Asa am decis ma alatur si eu campaniei anti-bullying in scoli si sa fac un mic gest umanitar, in masura posibilitatilor mele, oferind GRATUIT, o cura de un an, cu ceaiurile mele din plante AMEC, primilor 50 de copii, care ma vor contacta prin intermediul parintilor lor”, ne-a marturisit Marin Giurea.

Pentru a putea intra in aceasta campanie umanitara, copiii trebuie sa aiba varsta intre 7 si 14 ani, sa mearga la scoala, sa fie din Romania si sa fie diagnosticati cu una dintre aceste boli: Psoriazis, Vitiligo sau Lupus.

Parintii trebuie sa trimita pe adresa de email a lui Marin Giurea - office@ceaiuridinplante.ro - diagnosticul parafat de un doctor dermatolog, impreuna cu datele de contact.

“La anul pe vremea asta, cu ajutorul lui Dumnezeu, daca vor bea ceaiul zilnic, vor lua tinctura de propolis si vor respecta cu strictete regimul alimentar prescris de mine, vor scapa de aceste afectiuni si vor fi la fel ca ceilalti colegi ai lor! Anul acesta atata pot. Pe viitor sper sa pot ajuta mai multi copii”, marturiseste Marin Giurea, coordonatorul echipei Ceaiuri din plante AMEC.

Acesta spune ca nici la Ministerul Educatiei si nici la Ministerul Sanatatii nu exista o evidenta clara a copiilor care sufera de aceste boli autoimune. O astfel de lista ar fi extrem de utila celor care, la fel ca Marin Giurea, isi doresc sa sprijine, prin demersurile lor, dar si prin sponsorizari, acesti copii. “E trist, dar e crudul adevar. Sa speram ca pe viitor vor intreprinde ceva si in acest sens”, spune cercetatorul roman.

Gama de ceaiuri AMEC pentru Psoriazis, Vitiligo si Lupus poate fi comandata pe site-ul www.ceaiuridinplante.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea