Umanitar

#inceputul scolii #donatii #rechizite #copii defavorizati

Asigura educatia unui copil cu un ghiozdan pregatit de scoala. Doneaza acum, educa o generatie si schimbi viitorul tarii!

Asociatia non-guvernamentala Ingeri pentru suflete lanseaza campania de strangere de fonduri „Rechizite pentru viitor”. Campania isi propune sa ofere copiilor din medii defavorizate 5.000 de ghiozdane complet echipate inainte de inceperea anului scolar. Ofera unui copil un start corect in prima zi de scoala!

Campania se desfasoara in 12 judete ale tarii, cu target de extindere la nivel national si se afla la cea de-a patra editie consecutiva. De asemenea, scopul principal al campaniei este prevenirea si combaterea abandonului scolar din zonele dezavantajate ale Romaniei.

13 septembrie, prima zi de scoala,  se apropie cu pasi repezi, iar momentul care trebuie sa fie o bucurie, va gasi mii de copii, din familii defavorizate, nepregatiti pentru acest start. Fii si tu alaturi de reprezentantii Asociatiei Ingeri pentru suflete in campania „Rechizite pentru viitor – Educa o generatie si schimbi viitorul tarii„ si vino sa pregatim impreuna 5000 de ghiozdane!

Alege sa donezi acum. Ofera o sansa la educatie! Cumpara un ghiozdan complet unui copil.

Alexandra Timar, fondatoarea asociatiei este in permanent contact cu familii din comunitati extrem de sarace, iar apelul dupa un an de scoala online este unul disperat: „Credem cu tarie ca educatia este baza societatii, iar abandonul scolar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta tara noastra. Dupa un an pandemic lipsurile sunt si mai mari, lipsurile educationale, dar si cele financiare. In familiile sarace, marginalizate, sunt multi copii care vor sa mearga la scoala, insa parintii nu ii pot sustine nici macar cu acel ghiozdan minimal, nu au caiete, creioane, instrumente de scris... Toti acesti copii au nevoie de ajutorul nostru.„

Costul unui ghiozdan echipat ajunge la 50 €. Este suficient sa alegi sa ajuti chiar si un singur copil si vei asigura un inceput de an scolar cu bucurie!

Asociatia Ingeri pentru suflete  a ajutat si imbunatatit viata a peste 40 000 de beneficiari, din comunitati defavorizate, care au nevoie de un sprijin in asigurarea unor conditii de trai pentru ei si copii lor. Campaniile sunt orientate catre copii si tineri, in special din mediul rural, pentru a le oferi bunuri de necesitate imediata si in sustinerea parcursului lor educational. 

Doneaza ACUM
Asociatia Ingeri pentru Suflete
Cont Lei: RO74BTRLRONCRT0521432301
Cont Euro: RO24BTRLEURCRT0521432301
Afla mai multe despre Asociatia Ingeri pentru Suflete si vino alaturi de noi in campaniile umanitare -  http://ingeripentrusuflete.ro/ingeri-pentru-suflete.pdf
https://www.facebook.com/ingeripentrusuflete 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea