Umanitar

#Maria Marica donare sange #umanitar #campanie umanitara

Ajut-o sa traiasca, pentru ca ea sa-i ajute pe altii! Doneaza sange!

Maria Marica, in varsta de 29 de ani, voluntara a Asociatiei Prietenii lui Adrian, care sprijina bolnavii hematologic, are nevoie de donatori de sange!

Diagnosticata cu sindrom mielodisplazic, Maria a fost internata la Fundeni pentru transplant, insa nu a mai fost posibil acest lucru deoarece boala s-a transformat in leucemie acuta mieloida. A fost transferata la Spitalul Municipal, acolo unde se trata de cativa ani pentru SMD, si de la internare face tratament foarte agresiv cu chimioterapice.

Dupa 5 zile de chimioterapie i-au scazut foarte tare trombocitele, au inceput hemoragiile, i s-a intrerupt tratamentul cu citostatice si au inceput sa-i administreze trombocite ca sa i se poata opri hemoragia si continua chimioterapia.

Are nevoie in continuare de trombocite si, deci, de donatori! Trombocite pot dona doar persoanele care au mai donat sange

  •   2017-02-10
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.