Umanitar

#displazie septo-optica # Adelina Enache #umanitar

Adelina, fetita care la doar 4 ani traieste in intuneric! Si tu o poti ajuta sa-si recapete vederea!

La doar un an, Adelina Enache a fost diagnosticata cu displazie septo-optica, o afectiune foarte grava care ii afecteaza muschii dintre ochi si creier si nu o lasa sa perceapa imagini.

Parintii micutiei au fost pur si simplu distrusi la aflarea vestii ca fetita lor nu o sa le vada niciodata chipul, mai ales ca toti doctorii din tara le-au spus ca nu exista nicio speranta. Cu toate acestea, parintii au jurat ca nu se vor opri niciodata si vor cauta in orice coltisor al Planetei un doctor sa le vindece fata. Un an a durat cautarea lor pana cand, in sfarsit, au gasit un spital care s-a confruntat cu acest tip de maladie. Au plecat de urgenta in Thailanda, unde Adelina a inceput acel tratament cu celule stem miraculos, intreaga cheltuiala fiind sustinuta de familie. Rezultatele nu au incetat sa apara, insa copila trebuie sa urmeze cel putin inca 2 tratamente ca sa aiba sansa la o vedere minima de 30-50%.

Costul unui singur tratament se ridica la 35.000 de Euro, insa din nefericire au ramas fara fonduri si nu mai pot continua. Mama Adelinei ne implora sa ii ajutam copila, sa o poata vedea si sa o poata cunoaste fara sa o pipaie.

Doneaza pentru Adelina!

Campania de strangere de fonduri pentru salvarea Adelinei se deruleaza pe platforma de donatii a Asociatiei “Salveaza o inima” - https://salveazaoinima.ro/campaigns/adelina-enache/, unde sute de romani au donat in total aproximativ 2.000 de Euro. De asemenea, donatiile mai pot fi facute si prin SMS, la 8832, cu textul “Adelina” sau prin transfer bancar in consturile Asociatiei: RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea