Stiri bizare

#rusia #vodca #whiskey # conflict rusia #whiskey interzis

Whiskey-ul, interzis in Rusia! Iata motivul ingrijorator

Incredibil, dar adevarat! Rusii vor sa scoata de pe piata interna una dintre cele mai cunoscute si apreciate marci de whiskey din toate timpurile.

Agenţia rusă pentru protecţia consumatorului (Rospotrebnadzor) din regiunea Sverdlovsk susţine că marca de whisky american Jack Daniel's conţine o substanţă care poate fi folosită şi ca insecticid, relatează postul de radio RFE/RL, citat de Mediafax. De altfel, biroul regional al Rospotrebnadzor a anunţat că mărcile de whisky Jack Daniel's şi Jim Beam nu îndeplinesc normale sanitare şi a ordonat companiilor regionale să suspende vânzarea produselor.

În replică, reprezentanţii Jack Daniel's au respins acuzaţiile cu privire la calitatea produselor. Acuzaţiile intervin în condiţiile în Agenţia rusă pentru protecţia consumatorului a decis joi închiderea a trei restaurante McDonald's din Moscova, pentru "numeroase încălcări ale normelor sanitare".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea