Stiri bizare

#cazare munte #cabana munte # cazare gratis

Vrei sa pleci in vacanta? Iata cabana unde poti sta gratis!

In caz ca vrei sa pleci la munte, dar nu stii daca vei gasi un loc de cazare la un pret rezonabil, ce spui de unul gratis. Este o cabana noua, data in folosinta in 2012, cu o priveliste incredibila.

Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor să se bucure de peisajul superb este să urce 2.531 de metri, adică până în vârful muntelui Foronon del Buinz, relatează boredpanda.com.

Cabana a fost construită în memoria alpinistului Luca Vuerich, care a murit într-o avalanşă în 2010, de către familia acestuia. Construcţia a fost proiectată de către arhitectul Giovanni Pesamosca şi se află pe traseul Ceria-Merlone. Materialele de construcţie au fost transportate cu elicopterul, fiind nevoie de 18 călătorii cu acesta pentru ca ele să ajungă în vârful muntelui. O echipă de 12 muncitori profesionişti, salvatori montani şi prieteni ai lui Luca au asamblat construcţia într-o singură zi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea