Stiri bizare

#ursi alcoolici #ursi maltratati #ursi #dezalcoolizare #protectia animalelor

Ursi betivi din Rusia, adusi la dezalcoolizare in Romania

Beau bere pana nu mai reusesc sa stea pe picioare. Doi ursi din Soci, Rusia, care traiesc in conditii mizere si care in ultimii 20 de ani au fost hraniti mai mult cu bere, vor fi adusi la dezalcoolizare in rezervatia de la Zarnesti.

Cei doi ursi "betivi" au fost descoperiti in timpul Olimpiadei de la Soci de anul trecut. Ei traiesc intr-o cusca mica, in spatele unui restaurant, iar clientii localului obisnuiesc sa le ofere adesea bere, intrucat, se stie, ursilor le place foarte mult acest tip de bautura.

Cristina Lapis, presedinta Asociatiei Milioane de Prieteni, a acceptat ca cei doi ursi din Rusia sa fie primiti in Rezervatia de la Zarnesti. Pana atunci mai sunt insa de indeplinit o multime de formalitati.

Potrivit bbc.com, in aceasta luna, un tribunal rusesc a decis ca cei doi ursi - doi masculi - trebuie sa fie confiscati de la stapanul lor. Decizia tribunalului devine efectiva in martie. In prezent, ursii locuiesc in continuare in aceeasi cusca si au nevoie de documente de transport care trebuie emise de autoritatile locale.

Rezervatia de la Zarnesti, unde vor ajunge cei doi, adaposteste, in prezent, 79 de ursi, iar patru dintre acestia sunt adusi din strainatate.

Foto: phuketword.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea