Stiri bizare

#Tess Christian #femeie trista #femeie fara riduri #prevenire riduri #kim kardashian

Cum arata femeia care nu a mai zambit de 40 de ani. Motivul este incredibil!

Tess Christian are 50 de ani si in ultimele patru decenii nu a schitat nici cel mai mic zambet, nici chiar la nasterea fiicei sale. Tot efortul sau are un singur scop: sa isi mentina tenul fara riduri. Si se pare ca a reusit!


Sursa foto: dailymail.co.uk

Fata sa este aproape intacta si pare sa fi incremenit la aspectul din tinerete: nici urma de riduri in jurul ochilor sau al gurii.



"Nu am riduri pentru ca am invatat sa-mi controlez muschii faciali. Toata lumea ma intreaba daca am apelat la Botox, insa sunt convinsa ca efectul se datoreaza faptului ca nu am mai ras sau zambit de cand eram adolescenta. Efortul meu a dat roade, nu am nici macar o linie pe ten. Da, sunt vanitoasa si vreau sa imi pastrez tineretea. Strategia mea este naturala, spre deosebire de Botox si mai eficienta decat orice crema sau tratament facial", a declarat femeia, potrivit dailymail.co.uk.

Sursa foto: torontoisfashion.com

Tess Christian nu este singura femeie care a apelat la aceasta metoda de mentinere a chipului perfect. Kim Kardashian si Victoria Beckham se numara printre divele care incearca sa zambeasca putin tocmai pentru a-si pastra tenul tanar si fara riduri.

Sursa foto: queiratocaroceu.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea