Stiri bizare

#noua zeelanda #vaccinare #vaccin

SOCANT! Un barbat s-a vaccinat de 10 ori intr-o singura zi! Care este motivul si cum se simte

Un barbat s-a vaccinat impotriva Covid-19 de 10 ori intr-o singura zi. Cazul a intrat rapid in atentia autoritatilor din Noua Zeelanda, care au deschis o ancheta.

 

Se suspecteaza ca barbatul ar fi fost platit pentru a se vaccina in numele altor persoane, relateaza site-ul stuff.co.nz.

Ministerul Sanatatii din Noua Zeelanda este preocupat de acest caz. "Suntem foarte ingrijorati de aceasta situatie si colaboram cu agentiile de profil", sustine Astrid Koornneef managerul programului national de vaccinare si imunizare anti-COVID-19.

"A avea un statut nesigur in ceea ce priveste vaccinarea va pune in situatie de risc atat pe dumneavoastra, cat si pe prietenii, familia si comunitatea dumneavoastra si echipele de asistenta medicala care va trateaza", a adaugat Koornneef.

Acest lucru a fost posibil deoarece in Noua Zeelanda, locuitorii nu trebuie sa prezinte un act de identitate la momentul vaccinarii.

Multe dintre companiile si centrele din tara utilizeaza un certificat de vaccinare national care permite accesul in incinta doar persoanelor vaccinate cu schema completa.

Pana acum, aproximativ 89% din populatia Noii Zeelande este vaccinata cu schema completa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea