Stiri bizare

#sani # marire sani #implant mamar #injectii marire

Sanii "de unica folosinta", noul trend in materie de estetica

Marirea sanilor pentru 24 de ore a devenit o moda in Statele Unite care are toate sansele sa ajunga in curand si in Europa, noteaza publicatia Le Parisien.

Este vorba despre niste interventii chirurgicale cu efecte pe o durata limitata. Astfel, potrivit publicatiei New York Times, este vorba despre injectii saline (ser fiziologic), care permit umflarea sanilor timp de aproximativ 24 de ore.

Astfel, tot mai multe femei care vor sa arate bine fie si numai pentru o seara aleg acest tip de interventie care costa intre 400 si 2.650 de euro!

Daca, initial, aceste injectii au fost concepute pentru a le demonstra clientelor care vroiau sa isi mareasca sanii cum ar putea arata acestia in urma operatiei, unele cliente bogate nu au ezitat sa foloseasca aceasta optiune ca tratament "de unica folosinta", remarca Le Parisien.

Operatiile de marire a sanilor sunt extrem de populare in Statele Unite, mai aminteste publicatia franceza. Potrivit Societatii Americane de Chirurgie Estetica, in 2013 au fost efectuate 313.327 de operatii de marire a sanilor si 137.233 de operatii de ridicare a sanilor.

Foto: perfectly-petitelingerie.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea