Stiri bizare

# proprietari covid # animale ucise #covid #china #animale de companie

REVOLTATOR! Animalele de companie din China, UCISE daca stapanii au Covid!

In plina criza pandemica, autoritatile chineze iau masuri drastice. Animalele de companie ale persoanelor infectate cu Covid sunt ucise fara acordul proprietarilor.

 

Mai multe persoane infectate cu Covid si internate sin spital sau aflate in carantina, au aflat surprinzi, cand sau intors acasa, ca nu mai au animale de companie. Acestea au fost ucise de autoritati pentru prevenirea raspandirii virusului, potrivit presei locale.

Maasura luata de autoritatile comuniste din China face parte din strategia „Zero COVID-19”, adoptata de autoritatile din Beijing.

Mai multe cazuri au fost relatate de o tanara din Beijing, Lisa Li, pentru publicatia South China Morning Post, citata de ziare.com.

Tanara a delcarat ca ii este frica sa nu se imbolnaveasca si respecta toate masurile necesare. Aceasta isi face griji pentru pisica sa despre care spune fie ca ar putea muri de foame, fie ar fi ucisa de autoritati cat timp tanara ar fi internata in spital sau plasata in carantina.

O femeie din Harbin, nord-estul Chinei, a spus pe Weibo ca cele trei pisici ale ei au fost ucise de lucratorii comunitari dupa ce au fost testate pozitiv pentru virus. Lucratorii comunitari au declarat presei locale ca nu exista tratament disponibil pentru animale si eutanasia a fost singura optiune.

Un alt caz cutremurator a facut inconjurul lumii, dupa ce imaginile surprinse de o camera de supraveghere au facut inconjurul lumii. In imagini se observa cum doi lucratori comerciali intra intr-o locuinta din Shangrao, provincia Jiangxi, fara acordul proprietarului si il loveste in cap cu o ranga pe cainele din casa in care au intrat. Proprietarul animalului a vazut totul cand s-a intors acasa, dupa ce s-a terminat perioada de carantina. Acesta a postat imaginile pe internet acuzand lucratorii din domeniul sanatatii ca i-au batut cainele pana la moarte, in timp ce era in carantina intr-un hotel fara animale de companie.

Dupa aparitia imaginilor, autoritatile locale si-au cerut scuze pentru ca nu au comunicat cu proprietarul cainelui si au declarat ca persoana care a batut cainele a fost concediata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea