Stiri bizare

# postas 1300 copii #postas copii #postas tennesse #johnny cash

Povestea incredibila a barbatului cu 1.300 de copii

Un fost postas, acum in varsta de aproape 90 de ani, a fost mare crai la tinerete, mai cu seama datorita asemanarii sale cu cantaretul Johnny Cash. I-a fost usor sa faca numeroase cuceriri, ceea ce a rezultat in a ajunge tata biologic pentru peste 1.300 de copii. Povestea lui incredibila va fi subiectul unei carti.

Descoperirea socanta a fost facuta in urma unei anchete, demarate in urma cu 15. Atunci, un detectiv particular, pe numele sau Sid Roy, a fost angajat sa stabileasca paternitatea in cazul unei familii din Tennesse, SUA. A fost inceputul unei descoperiri uluitoare. Un fost postas, acum in varsta de 87 de ani, s-a iubit cu multe dintre clientele sale. Si din aceste aventuri s-au nascut nu unul sau doi copii, ci peste 1.300.

"Contraceptia nu era foarte populara in acele timpuri. Nu este nimic pentru care trebuie sa-mi fie rusine. Anii ‘60 au fost ani frumosi in care am lasat impresii ca sunt Johnny Cash, idee care a prins foarte bine la doamne. Unele chiar au crezut ca sunt cu adevarat Johnny Cash. De fapt nu stiu daca au crezut intr-adevar sau daca au incercat sa se convinga”, a declarat fostul postas. 
 
Detectivul particular Sid Roy povesteste cum a inceput totul: "Doi barbati diferiti, care nu aveau nimic in comun cu celalalt, m-au angajat sa le gasesc tatal biologic. Am fost stupefiat dupa investigatiile suplimentare, in urma carora am realizat ca ambii barbati au acelasi tata. In acel moment cazul a devenit o misiune personala a mea, ori de cate ori am avut timp liber, am incercat sa gasesc alte marturii. In cele din urma, testarea ADN-ului a devenit foarte ieftina si usor de utilizat", recunoaste Sid Roy.

Multi dintre cei care au aflat ca sunt copiii postasului nu vor insa sa recunoasca public acest lucru si nici nu-i poarta pica batranului. Considera ca anii aceia au fost unii plini de libertate sexuala si ar trebui ca trecutul sa ramana trecut. 

Foto: worldnewsdailyreport.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea