Stiri bizare

#obiecte zburatoare neidentificate #extraterestri #ozn

OZN-urile exista!

Ministerul de Apărare Britanic a făcut public, în urmă cu o lună, un raport secret referitor la Obiecte Zburătoare Neidentificate, în care se trăgea concluzia că, după 30 de ani de apariţii ale OZN -urilor, nu au putut fi adunate probe care să demonstreze că am fost vizitaţi de extratereştrii.

Pasionaţii OZN nu au fost mulţumiţi de acest răspuns. Dacă pană în acel moment circulau zvonuri că Guvernul le ascunde ceva, acum ei sunt siguri că au fost minţiţi. Pe forumuri circulă mesaje în care OZN-iştii îşi exprimă dezgustul faţă de explicaţiile primite. În cele peste 500 de pagini ale raportului se arăta că în spatele apariţiilor OZN-urilor se ascundeau fenomene naturale mai puţin cunoscute sau vechicule construite de oameni.

David Clarke, jurnalist care a avut acces la aceste informaţii şi a publicat mai multe cărţi pe tema credinţei în supranatural este de părere că autorităţile au adus dovezi cat se poate de reale şi OZN-iştii sunt de vină. Ei pur şi simplu nu vor să accepte altă explicaţie decat cea a vizitei extratereştrilor.

“Nu le rămane decat să se roage că există dosare încă ascunse, mult mai secrete decat acestea ”, a declarat jurnalistul. Anul trecut, Paul Hellyer, fost Ministru al Apărării canadian, declarase că OZN-urile sunt la fel de reale ca avioanele.

El i-a declarat agenţiei Reuters că s-a convins de acest lucru după ce a citit o carte referitoare la acest subiect şi că este dezamăgit de rezultatul raportului.

Pe de altă parte, Nick Pope, oficial din Ministerul de Apărare care a scris mai multe cărţi despre OZN-uri şi a lucrat la astfel de cazuri în perioada 1991 - 1994, a declarat că nu a exclus niciodată posibilitatea ca acestea să existe dar nici nu a găsit dovezi palpabile. El a adăugat că publicarea raportului arată deschiderea oficilaităţilor britanice faţă de acest subiect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea