Stiri bizare

#erfolgswelle # cum sa alegi numele # nume baieti # nume fete #nume copil

Cum sa alegi numele perfect pentru copilul tau. Nota de plata este socanta!

Vrei un nume deosebit pentru nou nascutul tau? Pregateste-te sa bagi mana adanc in buzunar daca alegi pe post de "nas" o firma din Elvetia. Compania Erfolgswelle s-a specializat in alegerea de nume unice pentru copii, dar pretul cerut este fabulos: 31.000 de dolari.

La alegerea numelui potrivit vor lucra 4 istorici, 14 experti in nume si 12 traducatori care vor cauta un nume unic pentru copil, unul de care acesta sa nu se rusineze mai tarziu. Echipa sustine ca inregistreaza cheltuieli de aproape 100 de dolari/ora, dar la final iti va pune la dispozitie 15 variante de nume pentru micut.

Directorul firmei, Marc Hoauser, afirma ca sunt destule persoane care vor sa iasa in evidenta, inclusiv prin numele copiilor. "Toti vrem sa fim unici. Unii dintre noi isi doresc sa fie deschizatori de drumuri", spune acesta.

Procedeul dupa care se ghideaza "nasii" din firma elvetiana include studii etnologice, combinatii inedite de prenume si creionarea unei istorii in jurul acestora.

Foto: hramsaburovo.ru

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea