Stiri bizare

#restrictionare circulatie #Nelu Tataru #coronavirus

Nelu Tataru: “Ne gandim si la restrictionarea circulatiei...”

Cresterea numarului de cazuri de coronavirus poate duce la noi restrictii. Printre acestea, autoritatile vorbesc despre restrictionarea circulatiei.

Nu vorbim insa despre o restrictionare generala a circulatiei, la nivelul intregii tari, cum a fost in cazul starii de urgenta, ci la o restrictionare a circulatiei in zonele in care apar focare de coronavirus.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a mai precizit si faptul ca se va analiza sitatiile de pe Valea Praovei si Litoral, unde regulile sunt uitate de complet de romani. 

„Cresc cazurile grave, avem o virulenta crescuta si sunt afectate grupele de risc. Am vazut si tineri afectati.

Nu este intentia noastra sa ne transformam in stat politienesc, relaxarea a fost insusita, si-a dat acordul tot ce a insemnat industrie din domeniul respectiv. Au fost de acord cu regulile, sa le respecte. E o relaxare pe care ne-am asumat-o toti. Ar fi trebuit sa nu ajungem aici. Mai vedem si aceasta bagatelizare a ce inseamna pandemie, reguli, care a dus la indemnul de nerespectare a regulilor.

Avem in schimb acele focare care sunt caminele si focare in spitale, sunt focare gestionate. Vom impune, ne gandim si la restrictionarea circulatiei in anumite localitati. Evaluam si rezultatele vor da si masura.

Trebuie sa facem o analogie si sa vedem ce inseamna tot turismul de pe Valea Prahovei apoi tot litoralul. Vine populatie din toata tara si se reintoarce, facand o transmitere comunitara in localitatile lor. Acolo se respecta cel mai putin regulile si atunci reevaluarea ca si controale la agentii economici, reevaluarea la judetele de unde au venit acesti conationali. In urmatoarele doua-trei zile vom vedea judetele care au cresteri.”, a declarat Nelu Tataru, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea