Stiri bizare

# buncar apocalipsa #sfarsitul lumii #apocalipsa #milionari

Iata unde si cum vor trai miliardarii lumii dupa Apocalipsa

In cazul in care sfarsitul lumii este aproape, miliardarii sunt cu siguranta printre supravietuitorii speciei, asigura un om de afaceri care si-a dedicat viata constructiei de buncare de lux special dedicate supravietuirii celor care isi permit un loc in acestea. 

Roberto Vicino, un om de afaceri american, a inaugurat de curand Vivos Europa One, un buncar in Germania dedicat supravieturii in caz de calamitate. Acest buncar este echipat cu toate materialele necesare supravieturii, hrana pentru 6 luni sau 1 an, iar conditiile de cazare concureaza cu orice hotel de 5 stele din lume. Spatiul este amenajat ca un mic orasel: cu capela, statie TV, dar si spatiu de detentie. 

Fiecare apartament are o suprafata de 230 de metri patrati, care va putea fi amenajata asa cum doreşte cumparatorul, existând posibilitatea extinderii suprafeţei până la 460 metri patrati. Rezidenţii vor plăti separat pentru achiziţia apartamentelor, dar vor achita şi taxe suplimentare pentru administrarea complexului.

Un etaj al complexului rezidential costa doua milioane de dolari, iar jumatate 1 milion de dolari. Buncarul este proiectat sa reziste bombei atomice, radiatiilor chimice, precum si furtunilor solare.

Iata cam cum arata complexul evaluat la peste 1 miliard de euro si care se afla sub pamant: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea