Stiri bizare

#top sexy # unde gasesti #cele mai frumoase femei #barbati sexy #femei sexy

Iata unde gasesti cei mai sexy barbati!

Potrivit unui sondaj realizat de site-ul misstravel.com, din SUA, femeile considera ca cei mai sexy barbati sunt in Irlanda, in vreme,in viziunea barbatilor, in Armenia locuiesc cele mai frumoase femei, scrie independent.co.uk.

La sondaj au raspuns 66.000 de femei singure. Mai mult de jumatate dintre ele au afirmat ca irlandezii le-au sedus cu accentul lor aparte. Chiar daca site-ul nu a luat in calcul celebritatile atunci cand le-a cerut utilizatoarelor sa nominalizeze tarile cu barbati sexy, The Indipendent noteaza faptul ca, cel mai probabil, actorul Jamie Dornan, personajul principal din "50 Shades of Grey", e posibil sa fi avut un rol decisiv in decizia acestora.

Astfel, daca locul intai in randul barbatilor sexy il ocupa irlandezii, pe urmatoarele locuri se claseaza australienii, pakistanezii, americanii si britanicii.

La sondaj au luat parte si 44.000 de barbati, care s-au aratat incantati de femeile din Armenia. Cele din Barbados, America, Columbia si Anglia ocupa urmatoarele pozitii in clasament. Pe locul 9 se afla bulgaroaicele.

Foto: mrwallpaper.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea