Stiri bizare

#manuel uribe #moarte manuel uribe # cel mai gras om din lume #obezitate moarte

Cel mai gras om din lume a murit dupa ce a slabit 165 de kilograme! Vezi cat cantarea

Mexicanul Manuel Uribe, 42 ani, fostul detinator al recordului de cel mai gras om din lume, a decedat aseara, dupa 25 de zile petrecute in spital din cauza unor complicatii cardiace. Uribe slabise in ultimii ani aproape 165 de kilograme, greutatea sa scazand de la 558 la 393 kg.

In 2006, greutatea de 558 kg a fost inregistrata de Guinness Book of World Records ca record pentru cel mai gras om din lume, titlu obtinut de Manuel Uribe. Mexicanul nu mai parasise patul casei sale din Monterrey de cativa ani buni. Un efort sustinut si o dieta l-au facut pe acesta sa isi reduca dimensiunile, in 2008 organizandu-si chiar si a doua nunta.

La inceputul acestei luni, mexicanul a fost ridicat cu macaraua si transportat la spital acuzand probleme cardiace. Desi medicii nu au facut publice pana acum cauzele mortii "uriasului" de 42 ani, se crede ca acesta avea si probleme hepato-biliare pe langa afectiunile cardiace. Uribe si-a petrecut ultimii 12 ani din viata imobilizat la pat, luptandu-se cu o forma de obezitate morbida.

Foto: pehemedia.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea