Stiri bizare

#fobie #hitler # stiri bizare #curiozitati hitler

Fobia bizara a lui Hitler! Nu ai sa crezi de ce ii era frica Fuhrerului

O lume intreaga s-a temut de el, insa Adolf Hitler era un om mai obisnuit decat ar putea crede cineva. Era un pofticios, iar in fiecare noapte i se gatea o placinta cu mere, stafide si nuci. Iata cele mai bizare obiceiuri ale dictatorului.

Adolf Hitler (care a murit la 30 aprilie 1945, dupa ce s-a impuscat in cap) era un personaj de temut nu numai de catre adversarii sai, ci si de personalul de serviciu din casa sa din Bavaria. Potriv dezvaluirilor uneia dintre menajerele sale - Elisabeth Kalhammer (89 de ani)-, Hitler era un tip sever si acasa. Desi a lucrat doi ani in serviciul sau, femeia spune ca nu a vorbit niciodata cu acesta intrucat nu le era permis acest lucru. 

De asemenea, Eliabeth spune ca Hitler era un pofticios, iar dulciurile erau preferatele sale. Astfel, in fiecare seara i se lasa la bucatarie proaspat coapta o placinta cu mere, stafide si nuci, din care Fuhrerul se infrupta intocmai ca un copil pus pe sotii. De trezit se trezea la amiaza, in jur de ora doua. Pe de alta parte, Eva Braun, amanta sa, se purta frumos cu personalul si, desi cei doi nu erau casatoriti, ea administra casa Fuhrerului. 

Poate unul dintre cele mai bizare lucruri despre Hitler este insa teama sa de pisici. Creaturile erau cosmarul temutului personaj. Acesta nu era insa singurul care suferea de aceasta fobie. Printre personalitatile ingrozite de pisici se numara si Benito Mussolini, Alexandru cel Mare sau William Shakespeare, relateaza cotidianul britanic „The Daily Mail”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea