Stiri bizare

# efecte pilula contraceptiva #metode contraceptive #sarcina nedorita #pilule contraceptive #relatie #pilule

Efectul socant al pilulelor contraceptive asupra relatiei tale

Cea mai la indemana metoda de contraceptie poate fi si cea mai periculoasa pentru sanatatea relatiei tale, sustine un grup de oameni de stiinta care a dat publicitatii un nou studiu referitor la efectele tratamentului cu pilule contraceptive.

Pe scurt, cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca tratamentul cu pilule contraceptive pe baza de hormoni le face pe femei sa-si vada partenerii mai atractivi decat sunt ei in realitate. Efectul nebanuit al acestui tratament ar fi ca, atunci cand femeile intrerup acest tratament, isi vad iubitii exact asa cum sunt. "Pericolul" ii paste mai ales pe barbatii care oricum nu exceleaza la capitolul "look". 

Prin urmare, intreruperea tratamentului duce la destramarea relatiei, odata ce efectul hormonilor trece, femeile nemaifiind atrase de parteneri. Concluzia socanta nu are insa efecte si asupra partenerilor atragatori. In acest caz, femeile s-au simtit chiar mai atrase de acestia. 

Geeta Nargund, director medical la o clinica de fertilitate din Marea Britanie, spune ca aceste efecte se pot datora si hormonilor in schimbare dupa o anumita varsta, majoritatea femeilor renuntand la acest tratament cand doresc sa ramana insarcinate. 

CITESTE SI: Se iubeste mai mult pe sine sau te iubeste pe tine? Semne clare!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea