Stiri bizare

#caine # transformare caine # stiri funny # poze funny

Dintr-un ghem de calti, intr-un animal adorabil. Iata transformarea uluitoare a unui caine!

Recent, un grup al Societatii pentru Protectia Animalelor din Quebec a gasit un catel fara stapan, pe numele sau Rasta. La momentul respectiv, patrupedul era un ghem de calti ce cu greu putea fi identificat drept o fiinta vie, fapt care face ca transformarea sa ulterioara sa fie cu atat mai spectaculoasa.

In contextul in care, la nivel mondial, numarul animalelor fara stapan este de 5 ori mai mare decat al oamenilor fara adapost, acest catel se poate considera norocos. Cand a fost gasit, patrupedul parea de doua ori mai mare decat in realitate, din cauza blanii sale murdare si pline de calti.



Pentru a-l curata, a fost nevoie de munca a 6 angajati ai SPS din Quebec si de trei ore la finalul carora blana murdara i-a fost indepartata, iar patrupedul eliberat de greutatea cauzata de aceasta.



In urma celor trei ore de munca asidua, transformarea este de-a dreptul surprinzatoare, iar Rasta se poate considera un caine norocos, caci a fost deja adoptat de o canadiana iubitoare de animale.



Foto: gujoron.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea