Stiri bizare

#barbati casatorie #studiu barbati # cum il cuceresti

Concluzie uimitoare: barbatii se insoara de frica!

Cercetatorii au incercat sa demonstreze faptul ca barbatii sunt inclinati genetic spre aventura si ca nu agreeaza implicarea intr-o relatie de cuplu. Recent, insa, antropologii au aratat ca barbatii sunt tentati sa se angajeze in relatii pe termen lung cand se tem ca vor ramane singuri si fara urmasi.

Astfel, daca numarul femeilor este mic, barbatii aleg sa se insoare, a declarat Ryan Schacht, cercetator la Universitatea Utah, coordonatorul unui studiu publicat saptamana aceasta in revista Royal Society Open Science. Iar femeile, contrar stereotipurilor existente, pot fi la fel de mult interesate ca si barbatii in relatii pasagere.

Constatarea corespunde cu teoria evolutiei speciei umane, spune profesorul Schacht. Pe de-o parte, angajamentul intr-o relatie monogama creste numarul "oportunitatilor de copulatie" de care beneficiaza barbatii angajati in astfel de relatii in comparatie cu aceia care continua sa seduca partenere noi.

"Cea mai buna strategie in acest caz este sa gasesti o femeie si sa ramai alaturi de ea", spune cercetatorul american, citat de Mediafax. Infidelitatea si comportamentul imoral sunt cele care scad sansele de succes.

Foto: wallpoopers.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea