Stiri bizare

#blestem # stiri bizare #supertitie # blesteme faimoase

Cele mai faimoase 3 blesteme ale tuturor timpurilor

Esti superstitios? Crezi in blesteme si in energii negative? Afla care care sunt blestemele celebre, cunoscute in intreaga lume.

1. Blestemul diamantului Hope


Sursa foto:smithsonianscience.org

Diamantul Hope are 112 karate si a fost gasit in India. Se presupune ca a fost furat din templul zeitei Sita. A trecut prin mainile regelui Ludovic al XVI-lea si a fost purtat de Printesa de Lamballie si de Maria Antoaneta, care au sfarsit ucise prin decapitare. Se spune ca toti cei care il poarta au un sfarsit tragic.

2. Blestemul Madden


Sursa foto: gematsu.com

Desi ar trebui sa fie o onoare, aparitia pe coperta jocului Madden NFL le-a adus celor mai faimosi atleti 2 ani de ghinion. Printre acestia se numara Michael Vick (2004), Donovan McNabb (2006), Shaun Alexander (2007), Vince Young (2008), Brett Favre (2009), Troy Polomalu (2010) si Peyton Hillis (2012).

3. Blestemul Poltergeist


Sursa foto: talkbacker.com

Sase dintre actorii care au jucat in franciza cinematografica "Poltergeist" au decedat in perioada filmarilor primului si celui de-al treilea film. Blestemul este pus pe seama faptului ca producatorii au folosit cadavre adevarate pentru filmarea peliculei.

Sursa foto: hqjewels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea