Stiri bizare

# calorii fast food #mancare fast food #fast-food

Socant! Cate calorii se afla cu adevarat in meniurile de fast-food celebre

Cu siguranta si tu mananci la fast food, dar stii ce inseamna cu adevarat acest lucru pentru dieta ta zilnica? O singura masa face aproape cat intregul necesar de calorii, asa ca inainte de a-ti comanda un meniu, gandeste-te de doua ori daca ai nevoie de atatea calorii la o singura masa. 

Analiza celor trei meniuri a fost facuta de un site din SUA, care a comparat numarul de calorii dintr-un meniu McDonald's, KFC sau Subway cu necesarul zilnic de calorii. Campion este, se pare, cel mai popular lant de restaurante tip fast-food. Specialistii in nutritie spun ca este imposibil sa nu te atingi niciodata de aceste mancaruri, deloc sanatoase, insa, daca o faci, sa incerci sa limitezi pe cat posibil consumul produselor de tip cartofi prajiti sau carne prajita si sa optezi pentru variantele mai putin daunatoare dietei, cum ar fi salata, sucul natural sau produsele la gratar.

Tu cat de des mananci la fast-food?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea