Stiri bizare

# noroc 2017 #revelion 2017 #superstitii Revelion #traditii revelion

3 lucruri pe care trebuie sa le ai la tine in noaptea de Revelion

Noaptea dintre ani este plina de semnificatii si traditii. Momentul pasirii in noul an este unul important, de aceea este bine sa faci cateva lucruri care se spune ca iti vor aduce noroc. 

Bani in buzunar. Miezul noptii de Anul Nou nu trebuie sa te gaseasca fara bani in buzunar. E bine sa ai o bancnota, indiferent de ce valoare si sa tii mana pe ea atunci cand se face trecerea dintr-un an in altul. In felul acesta se spune ca vei avea spor la bani tot anul.

Sampanie. Chiar daca nu iti place sau nu obisnuiesti sa consumi alcoo, de Anul Nou bea sampanie. Anul Nou sa te gaseasca avand in mana un pahar cu sampanie. Trebuie sa bei paharul pana la fund si toate dorintele ti se vor indeplini.

Un clopotel. La romani, traditia de Anul Nou spune ca e bine sa fie mult zgomot in noaptea dintre ani pentru a alunga spiritele rele. De aceea, e bine sa ai la tine un clopotel cu care sa faci galagie sau chiar niste petarde pe care sa le pocnesti in noaptea dintre ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea