Stiri bizare

#bataie trafic #bataie desene animate #sofer batut

Sofer snopit in bataie de personaje de desene animate. Vezi unde se intampla asa ceva!

Incredibil, dar violenta din desenele animate se transpune si in viata reala! Un sofer rus a fost batut la sange de trei dintre cele mai inocente personaje de desen animat: Mickey Mouse, Spongebob Pantaloni Patrati si Scrat, veverita buclucasa din Ice Age.



Incidentul a fost filmat cu o camera de bord de catre alt sofer care s-a nimerit in zona in momentul in care a inceput scandalul. O frana brusca pusa de un sofer neatent aflat in fata dubei care transporta patru indivizi costumati in personaje de desene animate a fost fitilul care a declansat bataia de strada.

Scrat pare personajul cel mai violent, dar nici ceilalti eroi ai copiilor nu se sfiesc sa imparta din belsug lovituri cu pumnii si picioarele catre soferul agresat, nici chiar atunci cand acesta este cazut la pamant. Scena tragi-comica poate fi descrisa cea mai ciudata bataie de strada inregistrata de camerele video pana in prezent.

Sursa foto: metro.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea