Stiri bizare

#preparate din carne de om #carne de om #restaurant #japonia

Socant! Primul restaurant din lume unde se mananca preparate din carne de om

Pare un scenariu desprins dintr-un film de groaza, insa este o realtitate. In Japonia s-a deschis primul restaurant unde se vand preparate din carne de om. Restaurantul se numeste "The Resoto ototo no shoku ryohin", ceea ce in tradusere inseamna "Frate Comestibil".

Prima persoana care i-a trecut pragul, un argentinian, si a gustat din preparatele inedite, chiar infriosatoare, ar spune unii, a declarat ca preparatul din carne de om "Avea gust de carne de porc. In acest restaurant, bucatarii gatesc carnea de om cu multe condimente, asa ca nu se simte un gust diferit".

In Japonia, in 2014, a fost semnata o lege prin care oamenii au dreptul sa consume carne de om. Desigur, trebuie sa fie respectate toate normele sanitare, iar persoana in cauza trebuie sa-si dea acceptul inainte de a muri.

Persoanele ce doresc sa ajunga pe masa restaurantului, dupa deces trebuie sa semneze un contract prin care-si vand corpurile restaurantului pentru suma de 35.000 de dolari. Banii vor ajunge apoi la rudele acestora. Numai persoanele care mor tinere pot ajunge pe mesele restaurantului, scrie stirilekanald.ro.

Preturile pentru un preparat din carne de om sunt foarte mari. Cei care vor sa le incerce trebuie sa scoata din buzunar intre 100 si 1.200 de dolari.

Sursa foto: dbtechno.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea