Stiri bizare

#copil prematur #nastere prematura #miracol #bebelus #nastere

Salvat de dragostea mamei. Povestea uimitoare a copilului cat o palma

Cand s-a nascut cantarea mai putin de un kilogram si era mai mic decat palma tatalui sau. A supravietuit, iar acum parintii i-au aniversat implinirea primului an de viata!

Mhairi Morris este o britanica in varsta de 34 de ani pentru care aducerea pe lume a primului sau copil a fost un vis devenit realitate. La doar 20 de saptamani de sarcina, Jett a pierdut mare parte din lichidul amniotic, iar medicii au fost convinsi ca va pierde copilul. Femeia nu vrut sub niciun chip sa accepte avortul si, dupa cinci saptamani, l-a nascut pe micutul Jett.



"Supravietuitorul" a venit pe lume cantarind doar 900 de grame. S-a nascut cu probleme pulmonare si a avut nevoie de trei luni de incubator pentru ca toate organele sale sa se dezvolte suficient. A fost externat din maternitate cu trei saptamani mai devreme decat data la care, practic, ar fi trebuit sa se nasca.



"Finalul a fost unul fericit, dar ma tem ca multe mame ar putea accepta avortul intr-o asemenea situatie, cand, de fapt, copilul poate supravietui", a marturisit Mhairi Morris pentru dailymail.co.uk.



Jett a implinit de curand un an si este un copil perfect sanatos.

Foto: dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea