Stiri bizare

#alin vigariu #avion Franta #avion prabusit #germanwings

Romanul care a scapat in ultima clipa din avionul mortii

Un fotbalist roman a evitat in ultima clipa sa se urce in avionul care avea sa se prabuseasca ieri dimineata in Alpii francezi. O serie de coincidente socante a lasat o lume intreaga muta de uimire.

Alin Vigariu si colegii lui de la o echipa de fotbal suedeza au vrut initial sa isi ia bilete la cursa companiei Germanwings.

Sursa foto:liga2.prosport.ro

"Am plecat la 45 de minute dupa avionul care s-a prabusit. Sunt in regula. Am fost impartiti in trei dintre cele patru avioane care au plecat din Barcelona intr-un interval foarte scurt de timp. Timpul de asteptare in Dusseldorf pentru legatura noastra era prea mare, asa ca am fost impartiti in trei grupuri", a povestit Vigariu pentru Pro TV.

Si pentru cei 16 elevi germani aflati in avionul prabusit soarta ar fi putut fi alta. Ei fusesera intr-o vacanta de o saptamana la Barcelona si au fost pe punctul de a pierde cursa, intrucat o colega isi uitase actele. Cu toate acestea, familia la care fusese cazata s-a oferit sa i le aduca la aeroport, in mare graba, iar elevii au apucat sa se urce in aeronava.

Coincidente bizare in avionul mortii

Jurnalistii straini au mai enumerat cateva coincidente stranii. Printre ele se numara denumirea locului in care avionul s-a prabusit: Barcelonnette, in sudul Frantei, iar aeronava a plecat din orasul spaniol Barcelona. Mai bizar decat atat, aeronava s-a prabusit nu departe de orasul Toulouse,
din Franta, acolo unse se fabrica de ani in sir avioanele Airbus, printre care si tipul A320 care s-a prabusit ieri-dimineata!

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona catre Dusseldorf si avea 150 de persoane la bord, s-a prabusit ieri intr-o zona muntoasa din sudul Frantei. Avionul apartine companiei germane Germanwings, filiala low-cost a companiei aeriene Lufthansa.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea