Stiri bizare

# cum il cuceresti #relatii serioase #studiu relatii #dating #relatii

Ravnesti la barbatul alteia? Iata ce poti pati!

Cercetatorii americani au descoperit modul in care evolueaza relatiile incepute prin "furtul" partenerului unei alte persoane. Astfel, potrivit unui studiu recent, tendinta de a insela este mai mare decat in cazul unei relatii incepute intre doi parteneri care erau liberi, scrie io9.com.

63% dintre barbati si 54% dintre femei recunosc ca au fost sedusi de partener in timp ce aveau o alta relatie. Psihologul Joshua Foster a vrut sa afle daca aceste relatii difera de cele incepute in alt mod si daca poate fi intuit modul in care se vor incheia.

Specialistul a constatat faptul ca partenerii care au fost luati dintr-o alta relatie erau mai putin multumiti de actuala relatie si mai interesati de perspectiva unei alte aventuri. Atat barbatii, cat si femeile care au fost cucerite de partener in timp ce erau angrenate intr-o alta relatie aveau o tendinta mai mare de a insela, iar interesul lor pentru noua relatie a scazut in timp. De asemenea, tendinta de a renunta la relatie s-a manifestat in 10 pana la 30% din cazuri.

In concluzie, o persoana care si-a parasit in trecut un partener ca sa fie cu altul are mari sanse sa faca din nou acest lucru, intrucat manifesta tendinte egoiste si narcisiste, sustine psihologul.

Foto: popsugar.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea