Stiri bizare

#mercedes #daria radionova # mercedes swarovsky

O studenta din Moldova si-a scos la vanzare masina placata cu cristale Swarovsky. Iata cat costa!

Masina Dariei, o studenta din Marea Britanie, a atras atentia britanicilor in ultimele saptamani. Acesti au considerat ca tanara detine cea mai "badarana" masina din cate exista. 

Motivul performantei nedorite: masina este placata cu cristale Swarovsky, aratand ca o bijuterie uriasa. Acum tanara a ajuns din nou in atentia presei cu cea mai vulgara masina din cate s-a vazut, dupa cum a mai fost aceasta catalogata. Studenta Daria Radionova si-a scos la vanzare masina Mercedes CLS 350 incrustata cu nu mai putin de un milion de cristale Swarovsky.

Pana acum, 25 de entuziasti si-au exprimat dorinta de a pleca acasa cu masina, licitatia ajungand la suma de 153.000 de lire sterline."Masina este acum de vanzare pe eBay si licitatia este in scopuri caritabile", a spus proprietara de 21 de ani, de origine rusa, a carei familie, milionara, traieste in Republica Moldova.

Daria a spus ca o parte din bani vor merge si la o fundatie care are grija de cainii fara adapost din tara sa natala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea