Stiri bizare

#depistare cancer de san #dubla masectomie #depistare cancer caini #labrador cancer #cancer de san

Labradorul care a depistat cancerul stapanei inaintea medicilor

Alisson Powell ii datoreaza viata labradorului sau Missy! Femeia a fost diagnosticata cu cancer de san in faza incipienta, dupa ce patrupedul si-a schimbat comportamentul vizavi de aceasta. Iata cum i-a semnalat Missy stapanei sale ca este in pericol!

„Era foarte ciudat cum comportamentul ei s-a schimbat de la o zi la alta. A devenit foarte deprimata si petrecea ore intregi uitandu-se pe fereastra. Apoi isi tot baga nasul la pieptul meu si ridica labuta spre sani. Am crezut ca pur si simplu voia atentie”, a povestit Allison Powell pentru express.co.uk.

Allison a crezut initial ca Missy este cea care are o problema, insa, dupa un control veterinar care nu a scos la iveala vreo neregula, femeia si-a dat seama ca incearca sa ii spuna ceva si a inceput sa se examineze.

“In final, am inteles si mi-am examinat sanii. Nu ma mai controlasem de cancer la sani pana atunci, pentru ca nu aveam cazuri in familie. Cand am descoperit nodulul la sanul stang, totul a capatat sens, de aceea Missy era asa agitata. Nu mi-a venit sa cred cand am aflat ca avea dreptate. Mi-a salva viata”, mai spune Allison.

„Din fericire, l-am descoperit in stadii incipiente, dar medicii au gasit si o alta tumoare mica. Missy m-a alertat la timp si am facut o dubla-masectomie. Am stat in spital zece zile, iar cand m-am intors acasa, a revenit la comportamentul ei normal. Dadea din coada ca un elicopter si nu mai era deprimata. Acum, in fiecare dimineata vine si ma miroase din cap pana in picioare”, a adaugat femeia, scrie unica.ro.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea