Stiri bizare

#caine # farse amuzante #farse 1 aprilie # farse caini # caine companie

VIDEO Farse amuzante cu catei simpatici

1 Aprilie nu i-a scapat din ochi anul acesta nici pe iubitorii de caini si nici pe credinciosii lor prieteni canini. Mai multe companii din Marea Britanie si Statele Unite s-au inghesuit sa lanseze "miraculoase" oferte promotionale pentru caini cu ocazia primei zile din luna aprilie.

In Surrey, Marea Britanie, un parc de distractii a anuntat deschiderea noilor zone de atractie pentru cateii curajosi. Printre acestea se numara si un scaun-tiribomba, ce promitea sa ofere senzatii tari oricarui exemplar canin dispus sa se aseze in el.

Seria glumelor pe seama celui mai bun prieten al omului a continuat cu: asa-zise cursuri de bucatarie pentru caini organizate chiar de alte patrupede, o aplicatie IT de conectare directa cu catelul de acasa prin intermediul tabletei sau al smartphone-ului, noi aplicatii Google pentru cainii de afaceri si ultimele modele de sandale canine lansate de un celebru magazin online de incaltaminte din SUA, BC Footwear.






Foto: thebarkpost.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea