Stiri bizare

#crima metrou # crima centrul vechi # bucuresti centrul vechi #siguranta

Doua atacuri au zguduit Bucurestiul: unul la metrou, altul in Centrul Vechi!

Un barbat de 50 de ani a fost injunghiat, duminica dimineata, la statia de metrou "Eroii Revoluţiei". Acesta a decedat, dupa aproape 5 ore in care medicii au incercat sa-l salveze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, duminică dimineaţă a fost înregistrat un apel la numărul de urgenţă 112, care semnala că două persoane au fost înjunghiate. Ajunşi la faţa locului, paramedicii au găsit un singur bărbat, care avea mai multe plăgi produse prin înjunghiere în abdomen, relateaza Mediafax. Potrivit unor surse din Poliţie, incidentul a avut loc la ora 7.00, pe scările de la metrou. In prezent, atacatorul se afla in arestul politiei si va fi cercetat pentru crima.

In noaptea de vineri spre sambata un alt atac socant a avut loc de data aceasta in Centrul Vechi al Capitalei. Un barbat care se plimba cu doi prieteni in jurul orei 3.30 prin centrul istoric a incercat sa intre in vorba cu cateva domnisoare. Insotitorii acestora au reactionat si l-au atacat pe barbatul in varsta de 36 de ani cu cutitele. Acesta se zbate intre viata si moarte si are sanse minime de supravietuire. Politistii au facut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a reusi sa identifice atacatorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea