Stiri bizare

#Debbie Wingham #cea mai scumpa rochie din lume #cel mai scump tort din lume

Cel mai scump tort din lume: 66 de milioane de euro, 4.000 de diamante VIDEO

Un cuplu din Emiratele Arabe Unite a vrut sa sarbatoareasca intr-un mod inedit doua evenimente importante din viata fiicei lor: logodna si aniversarea acesteia. Parintii i-au comandat cel mai scump tort din lume, in valoare de 66 de milioane de euro.

Luxosul tort este ornat cu 4.000 de diamante roz, galbene si albe, ametiste si smaralde, precum si aproape 20 de alte pietre pretioase valorand in jur de 4 milioane de euro, potrivit Daily Mail.


Pentru “opera de arta”, Debbie Wingham a muncit 1.100 de ore si a folosit 450 de kilograme de ingrediente. Tortul are un gust desavarsit, printre ingrediente fiind si vanilia de Madagascar, mascarpone sau capsuni.

Tortul reprezinta o parada a modei in versiune dulce, a spus creatoarea care a realizat "opera" (aceeasi care a conceput cea mai scumpa rochie din lume, evaluata la 5.682.950 de dolari, prezentata in 2012, in Ucraina, la Saptamana Modei).

Toate figurinele sunt comestibile si reprezinta versiuni in miniatura a creatiilor vestimentare realizate de Debbie pentru clientii ei.

Sursa foto: Daily Mail<

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea