Stiri bizare

#experiment bere # stiri ciudate # bere urina #bere

Cea mai scarboasa bere din lume! Ai bea asa ceva?

Cu totii am mai auzit de beri ciudate, de la arome felurite pana la berea cu 67% alcool, insa parca aceasta noua bere ce se va fabrica in Oregon, SUA, este prea de tot. Autoritatile americane au aprobat fabricarea a 10 butoaie de bere din... deseuri. Adica urina si alte resturi ce se mai gasesc in canalizare.

Ideea cel putin nastrusnica de a face bere din deseuri umane le-a venit celor de la compania Clean Water Services, care vor sa atraga astfel aatentia asupra resurselor regenerabile pe care de multe ori le ignoram. Robert Baumgartner, un reprezentant al companiei care va produce berea, spune ca  este convins ca astfel lumea va vorbi mai mult despre apa pe care o irosim si asigura ca bautura va fi suficient de curata pentru a fi bauta, prezentand un risc foarte scazut pentru sanatate.

Localnicii nu sunt insa la fel de convinsi ca berea va avea succes, spunand ca exista "suficienta apa curata in Oregon". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea