Stiri bizare

# sex depresie #studiu sex #cauze depresie # tratament depresie #sex

Ce-i mult strica. Prea mult sex ne face mai tristi!

Despre beneficiile sexului s-au spus o multime de lucruri, insa un studiu recent sustine ca nici prea mult amor nu e bun, intrucat dauneaza... fericirii.

Cercetatorii de la Universitatea Carnegie Mellon, din Pittsburgh, SUA, sustin ca prea mult sex duce la depresie. Specialistii au realizat timp de trei luni un experiment in randul a 62 de cupluri. La 32 dintre acestea li s-a cerut sa faca mai mult sex decat de obicei, iar celorlalte sa isi pastreze frecventa obisnuita.

La finalul intervalului, subiectii studiului au fost rugati sa completeze o serie de chestionare. Raspunsurile i-au uimit pe specialisti. Persoanele care au facut mai mult amor in cele trei luni nu au devenit mai fericite, ci, din contra, au marturisit ca prea mult sex a dus, de fapt, la disparitia dorintei, iar partenerii au intrat intr-o stare de depresie, in vreme ce cei care au avut parte de mai putin sex au spus ca partidele de amor sunt mai interesante.

Tamar Krishnamurti, coordonatoarea studiului, a concluzionat ca, in loc sa se concentreze pe cresterea frecventei partidelor sexuale, cuplurile bine inchegate ar trebui mai degraba sa creeze o atmosfera care sa starneasca dorinta de a face amor, transformand chiar sexul in ceva distractiv.

Foto: nypost.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea