Stiri bizare

#hotel #obiecte uitate #vacanta 2014 #concediu ieftin # concediu 2014 # ce uita romanii

Ai putea sa uiti 150.000 de euro in camera de hotel? Ce mai uita romanii in vacanta!

Vacanta te face mai indulgent cu tine insusti, insa iti poti imagina ca un turist a fost atat de distrat incat a uitat in camera de hotel 150.000 de euro?

7% dintre clienţii hotelurilor din România uită câte ceva în cameră, cele mai neobişnuite obiecte fiind o rochie de mireasă sau jucării sexuale, dar şi un papagal, arata un studiu al portalul de rezervari online www.HotelGuru.ro. Conform sondajului, în cele mai multe cazuri turiştii uită în unităţile de cazare haine şi obiecte de îngrijire personală. Graba sau neatenţia îi face, de asemenea, să lase în camere bani, aparatură electronică, bijuterii sau documente importante, cum ar fi cartile de identitate. 

De asemenea, turistii au uitat tablete, laptopuri, bijuterii, parfumuri sau haine de firma. Nici la capitolul bani, românii nu au fost mai atenţi, numeroşi respondenţi afirmând că turiştii au uitat în cameră portofele cu bani, suma cea mai mare gasită fiind 8.000 de euro.Într-un hotel din Moeciu, un turist a lăsat chiar o geantă cu 150.000 euro, revenind după aceasta la scurt timp. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea