Stiinta & Tehnologie

#android #telefon mobil #google

Zvonurile despre telefonul Google ar putea fi reale

Chiar daca Google a lansat a doua generatie de terminale HTC/ T-Mobile si se poate mandri cu o paleta de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, compania nu are inca un telefon mobil propriu.

De aceea in ultima perioada au aparut tot mai multe zvonuri legate de productia unui telefon mobil Google.

Alt producator

Desi noul terminal al gigantului ar fi unul care ar purta doar emblema Google este posibil ca acesta sa fie fabricat de unul din producatorii actuali de telefoane mobile. Pentru moment favoritii sunt coreeni de la Samsung sau LG.

Totodata, chiar daca reprezentantii Google au negat zvonurile despre dispozitivul mobil, presa de specialitate speculeaza in continuarea ca noul telefon se va lansa la inceputul lui 2010, mai precis in luna ianuarie si va fi insotit de o campanie publicitara agresiva.

Primele zvonuri

Primele indicii referitoare la "prototipul" mobil au venit de la publicatia The Street care l-a citat pe analistul Ashok Kumar de la Northeast Securities, acesta la randului lui primind informatiile de la cativa parteneri de design din cadrul Google.

Acestia au confirmat faptul ca gigantul se afla in discutii cu un mare producator de telefoane mobile pentru realizarea unui smartphone. Mai este posibil ca cei de la Google sa pregateasca un netbook care va rula sistemul de operare Chrome si va avea un procesor Snapdragon .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea