Stiinta & Tehnologie

Zvonuri noi despre Garmin Nuvifone

Prea multe detalii despre Nuvifone nu exista, aparitiile lui in stiri fiind rare, dar atunci cand o face reuseste sa creeze valva.

Cu ceva timp in urma Nuvio Corp. dadea in judecata compania Garmin pentru ca cei din urma au folosit numele Nuvi in mod gresit atunci cand au "botezat" telefonul "Nuviphone”.

Amintirile...

Dar acest conflict s-a incheiat de ceva vreme si astazi aveam cateva detalii noi despre Garmin Nuvifone, din pacate nu se stie cat de adevarate sunt. Am putea spune ca acest zvon se poate adauga la lista deja existenta. Se pare ca un fan a trimis cateva poze cu un Nuvifone alb.

Problema este ca nu se stie daca aceste poze sunt adevarate sau avem de-aface cu un bun utilizator al Photoshop -ului. Inclinam sa credem ca este o farsa pentru ca oficialii de la Garmin nu au anuntat nimic in acest sens.

Video pe negru

In videoclipurile promotionale ale acestui terminal gadgetul apare imbracat intr-o carcasa de culoare neagra. Aceasi nuanta o gasim si intre-un videoclip filmat la show-ul CTIA in care Nuvifone este prezentat.

Cat despre lansarea acestui terminal lucrurile raman neschimbate. Smartphone-ul e posibil sa apara pe piata la sfarsitul acestui an si este vazut unul din concurentii iPhone-uluii.

Pretul lui Nuvifone nu este cunoscut, pentru ca oficial Garmin nu a anuntat nimic, dar se zvoneste ca terminalul va costa in jur de 500 de dolari americani, dar asta se intampla inainte ca iPhone-ul sa fie anuntat la pretul de 200 de dolari.

Prezentare Garmin Nuvifone



Prezentare Garmin Nuvifone in cadrul show-ului CTIA 2008



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea