Stiinta & Tehnologie

#bmx #x4 #x-style #seria 5

Zvon: BMW X4 isi va face debutul in 2012

BMW planuieste o versiune mai mica a lui X6, potrivit Auto Express. Acest nou model, care probabil va purta insigna X4, cauta sa se bucure cel putin de acelasi succes ca si X6, care a depasit prognozele de vanzari.

BMW a sugerat ca ar exista un nou venit care va avea la baza proaspat prezentatul X3. Potrivit unor surse interne aceasta masina , al carei nume de cod este X-Style , seamana cu X6, avand acelasi acoperis coupé si corpul musculos. Dar in timp ce X6 are un hayon conventional, X4 va avea un hayon cu deschidere in doua trepte, care este, de asemenea, prezent si pe Seria 5 Gran Turismo. Acest sistem ar oferi o flexibilitate mai mare, care sa permita conducatorului auto sa deschida hayonul total sau partial.

BMW X4 va fi un automobil cu patru locuri, in partea din spate cele doua scaune fiind individuale, ceea ce accentueaza pozitionarea lui X4 in gama X de lux. Masina va utiliza acelasi motor si cutie de viteze ca la X3 - un turbodiesel de 2.0 litri si 180 CP (xDrive20d), care se mandreste cu emisii de numai 150g / km de CO2.

In plus, va fi disponibil si un motor turbo pe benzina – xDrive35i - de 3.0 litri cu sase cilindri ce dezvolta aproximativ 300 CP.

Se pare ca BMW lucreaza de ceva timp la X4, dar lansarea acestuia a fost amanata din cauza crizei financiare. Conceptul este foarte posibil sa fie prezentat in cadrul unui salon auto in 2011. In cazul in care primeste o reactie pozitiva de pe piata, BMW va porni imediat productia, iar vanzarile ar putea incepe chiar de la inceputul lui 2012.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea