Stiinta & Tehnologie

#ces 2009 #steve ballmer #microsoft #zunephone

Zune Phone nu va fi prezentat la CES 2009

"Nu exista un Zune Phone si el nu va fi prezentat la CES", a spus Brian Seitz, Group Manager al Zune.

Declaratia vine in urma zvonurilor aparute pe internet in legatura cu un posibil telefon Zune, marca Microsoft.

Ballmer confirma

Lui Brian Zeitz care a spus ca nu va exista un telefon mobil Zune, i se alatura si Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft. Aceasta a declarat ca: "Zune nu este un concept care o sa-l vedeti vreodata ca vine de la noi. Putem sa punem Zune in Windows Mobile, putem sa punem Xbox in Windows Mobile, putem sa face ce vrem".

Ballmer nu este la prima declaratie de acest gen. In urma cu doua luni acesta a mai spus ca Microsoft nu va face niciodata un telefon mobil si toata "afacerea" companiei cu telefoanele mobile se leaga de sistemul de operare Windows Mobile.

Surpriza de CES

Multi se asteaptau ca la editie de anul viitor a CES-ului, din 7 ianuarie, Microsoft sa isi prezinte primul telefon mobil. Acest lucru se intampla dupa ce compania a confirmat faptul ca in cardul show-ului de electronice CES 2009 , de pe 7 ianuarie va prezenta o noua varianta a lui Zune.

Declaratia companiei vine in urma unui stiri publicate de CNBC care mentiona ca Microsoft lucreaza deja la un telefon mobil Zune care are nume de cod Pink si asta dupa ce compania americana confirmase faptul ca lucreaza un un anume " Project Pink " sau "Pink and Purple Project".

Odata cu infirmarea zvonurilor despre un telefon mobil Zune au aparut si clarificarile. Se pare ca "Project Pink" este de fapt un software nou Zune la care Microsoft lucreaza. Acesta va veni cu functii noi printre care si un accelerometru, asemenea iPhone-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea