Stiinta & Tehnologie

#senior #romania #telefonul varstnici #zte s302

ZTE S302, telefonul pentru varstnici, in Romania

Daca tineretul are de unde sa aleaga cand vine vorba de telefoane mobile, cei mai in varsta nu sunt la fel de norocosi. Iata ca situatia se schimba odata cu lansarea pe piata autohtona a lui ZTE S302 , un terminal special pentru varstnici.

Operatorul Orange lanseaza in premiera pe piata din Romania un telefon special creat pentru seniori, usor de folosit, prevazut cu volum puternic, tastatura cu cifre mari si redare vocala a cifrelor tastate, apelare rapida si cu buton pentru apeluri de urgenta.

ZTE S302 cu talonul de pensie

Telefonul ZTE S302 este disponibil din 13 mai in oferta Senior, la preturi pornind de la 1 euro cu TVA inclus. Impreuna cu telefonul, oferta Senior include un abonament avantajos, cu 500 de minute pentru apeluri in retea si catre orice retea fixa nationala, la 6 euro/luna cu TVA inclus. Oferta Senior se adreseaza exclusiv pensionarilor, iar activarea se face in orice magazin sau partener Orange, pe baza talonului de pensie. In afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achizitionat si separat, la preturi pornind de la 9 euro cu TVA inclus.

"Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut telefoane cu functii multiple si din ce in ce mai complexe. Exista insa si foarte multi clienti care nu isi doresc de la un telefon decat sa poata vorbi, sa trimita un mesaj scris si sa aiba un meniu simplu. Pentru acestia am lansat un model nou, usor de folosit, impreuna cu un pachet de servicii de baza, la tarife extrem de avantajoase", a declarat Cristina Patesan, Consumer Marketing Manager-Postpay.

Detalii tehnice ZTE S302

Pe langa functiile de baza de voce si SMS , modelul ZTE S302 este dotat cu radio FM si lanterna. Pe ecran caracterele sunt afisate foarte vizibil, iar meniul simplu faciliteaza accesul la opriunile telefonului.

De asemenea, la fiecare tasta apasata, clientii aud un mesaj vocal care reda cifra respectiva, iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenta telefonul initiaza automat un apel sau trimite un mesaj la un numar stabilit in prealabil de catre utilizator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea