Stiinta & Tehnologie

Zeki, telefonul pentru copii

Multa lume stie cat de enervant e momentul in care mergi in vizita la cineva, iar acel cineva este parinte de copil mic, iar acel copil mic trebuie sa vada si sa se joace cu telefonul tau. Mai minunat e atunci cand il scapa pe jos din greseala sau il arunca intentionat.

Zeki-kun

Aceasta este doar o problema, dar pentru ea a venit o solutie si anume Zeki. Zeki este un telefon digital pentru
copii si este mai mult o jucarie. Desi pare mai mult un walkie-talkie, Young Toys, dezvoltatorii lui, l-au conceput pentru a fi un telefon care sa ii ajute pe parinti sa-si supravegheze copiii.

Zeki nu este un telefon care va avea GPS sau cine stie ce alte tehnologii, dar este cea mai buna metoda de tinut in frau odrasla. Este clar ca nu este nevoie ca parintii sa dispuna de un asemenea dispozitiv. Zeki este in stare sa comunice cu telefonul parental de la 80 de metri distanta.

Singura problema ramasa sunt materialele din care este confectionat Zeki. Dezvoltatorii lui sustin sus si tare ca materialele sunt "inofensive" si sunt bune de "ros", fara ca pustii sa fie efectati de undele electromagnetice emise de dispozitiv.

Dar Zeki mai stie ceva. Special creat sa ii amuze pe cei mici, acest aparat mai este "upgradat" cu melodii in format MP3 si jocuri pentru mobil, ce se pot descarca de pe internet.

Varianta europeana

Zeki se va lansa doar in Coreea pentru moment, dar Europa nu ar trebui sa dispere, pentru ca Anglia are si el un model asemanator de telefon pentru copii, numit Omego, care permite stoacare de pana la 40 de numere de telefon si primirea de mesaje sau trimiterea lor.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea