Stiinta & Tehnologie

Z710: telefon pentru business cu toate accesoriile pentru distractie

Noul terminal Z710 produs de Sony Ericsson, definit ca un produs destinat mediului de afaceri, vine cu un set complet de accesorii pentru distractie.
La partea serioasa, telefonul include functia de trimitere a unui e-mail prin simpla apasare a unei taste si fluxuri RSS care permit aflarea stirilor direct pe telefon.
De asemenea, aplicatiile pentru PC includ sincronizarea agendei telefonice, a agendei si compatibilitatea USB. In pachet este inclus un card Memory Stick Micro (M2), cu capacitatea de 64MB. Terminalul ofera browser-ul complet Access NetFront.
Z710 mai dispune de cea mai performanta tehnologie Bluetooth 2.0 cu HDR (high data rate - rata mare de transfer a datelor).

La partea mai putin sobra, camera de 2 megapixeli face fotografii clare si clipuri video de calitate, acestea putand fi trimise usor prin MMS, Bluetooth, stocate pe un card Memory Stick sau copiate rapid in PC prin USB. Suita de aplicatii multimedia include un media player performant si radio FM cu RDS.
Media playerul este capabil sa redea toate formatele audio populare printre care noul e-AAC+, care reduce considerabil spatiul necesar pentru stocare si timpul de descarcare de pe Internet. Formatul cu clapeta permite prezenta unui ecran LCD mai mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea